قیمه لا پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که از ترکیب برنج ساده و خورش قیمه تهیه می گردد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.
همانطور که می دانید رب یکی از مهمترین چاشنی ها برای غذا های ایرانی است که در بسیاری از خورشت ها و غذا ها برای مزه دار کردن از آن استفاده می گردد. رب گوجه فرنگی، رب انار، رب آلوچه، رب زغال اخته، رب زرشک و... انواع رب هایی هستند که برای تهیه غذا از آن استفاده...
خوراک لهستانی یکی از انواع خوراک های سبک و تابستانی است که با مواد ساده ای تهیه می گردد.
خشکی و خرابی پوست یکی مسائل افراد است که همیشه در پی برطرف آن هستند. ما در این مطلب به شما یاری می کنیم چه گونه از این مسائل نجات پیدا کنید.
ترشی فندق یکی از ترشی های خوشمزه و محبوب در بسیاری از منطقه ها ایران است. در این مطلب به شما نحوه تهیه این ترشی را آموزش می دهیم.
استفاده از گوجه خشک در مزه دار کردن انواع سالاد و غذا بسیار لذت بخش است؛ به ویژه اینکه خودتان گوجه ها را خشک نموده باشید.
طعم دار کردن جوجه کباب با ماست و لیمو یکی از حرفه ای ترین روش های درست کردن جوجه کباب است که در بیشتر رستوران ها مرسوم است. اگر جوجه کباب با طعم ماست و لیمو را تا به حال امتحان نکرده اید، پیشنهاد می گردد، در اولین فرصت این مدل خوش طعم که در کشورهای یونان...
گاهی پیش می آید که بعد از ریختن روغن در ماهیتابه روغن کف می نماید. اگر چنین اتفاقی برای شما پیش آمد، اصلاً نگران نباشید روغن کاملاً سالم است. دلیل کف کردن روغن موقع سرخ کردن چیز دیگری است. ماجرا از این قرار است که مواد غذایی تا حدی رطوبت دارند و این خود...
همانطور که در آشپزی مشخص مقدار ادویه هایی همانند نمک و فلفل کاری سخت و در عین حال مشخص کننده است در شتسشوی لباس با ماشین لباسشویی نیز استفاده از مقدار مناسب شوینده اهمیت بسیاری دارد. در صورتی که کثیفی لباس ها زیاد و مقدار مواد شوینده برای آن حجم از کثیفی...
وقتی خودتان چرب لب خانگی بسازید می توانید از آن با خیال راحت بهره ببرید و نگران ترکیبات احتمالا مضری که ممکن است نوع بازاری آن داشته باشد، نباشید. در اینجا دو روش ساخت چرب لب را برایتان آورده ایم:
ماکارونی از غذاهای پرطرفداری است که طرز تهیه آن خیلی راحت می باشد اما بعضی از خانم ها اشتباهاتی را هنگام پخت ماکارانی انجام می دهند که در طعم آن موثر است.
یکی از سنت های شب عید خوردن سبزی پلو با ماهی است که در این مطلب چند روش طبخ آن را یاد می گیرید.
شیرینی نخودچی لاته نوعی شیرینی خوشمزه و مجلسی است که معمولا برای پذیرایی از آن استفاده می گردد. در این مطلب طرز تهیه شیرینی نخودچی لاته را می خوانید.
خوراک لوبیا یکی از خوراک های سنتی و محبوب ایرانی است که معمولا برای وعده صبحانه یا شام تهیه می گردد.
خورش گردو اسفناج در اصل با گوشت تهیه می شود و شما می توانید به دلخواه با مرغ یا به صورت گیاهی این خورش را تهیه کنید. برای چاشنی این خورش می توانید از رب انار و آبغوره استفاده کنید.
کباب سیخی یکی از انواع کباب های پرطرفدار و محبوب ایرانی است که با دستور پخت های مختلفی درست می گردد.
شاید در نگاه اول تهیه آش رشته کار ساده ای باشد ولی شما باید تمام نکات تکمیلی آن را به همراه ترفند هایش یاد بگیرید که به شما برای تهیه این آش یاری می نماید.
امروز می خواهیم طرز تهیه کشک خانگی را با دوغ و ماست آموزش دهیم. کشک یکی از انواع لبنیات غنی از کلسیم و پروتئین است که بیشترین مورد استفاده آن در آش است. البته کشک ماده اصلی بعضی غذاهای محلی هم هست که به عنوان یک فراورده لبنی از تغلیظ ماست یا دوغ، به صورت...
دوسا نوعی پنکیک و غذای بومی جنوب هند است که تا حدودی شبیه کرپ است. دوسای هندی در انواع مختلف دوسا مالاسا، دوسا راوا و دوسای پیاز و غیره پخته می گردد. در هند این غذا با سالادی به نام سامبار همراه سیب زمینی و پنیر آسیایی سرو می گردد. با طرز تهیه دوسا با ما...
ترکیب ماست با خوراکی های شیرین، برای خیلی ها ایده آل است. جنوبی ها ماست را با خرما می خورند و آذربایجانی ها طعم ماست را همراه با شیره انگور دوست دارند. شاید همین اشتراک سلیقه باعث شده که ماست میوه ای با همه غربی بودنش، از نظر ایرانی ها هم یک دسر دوست داشتنی...