طرز تهیه اکبر جوجه اصیل و رستورانی

به گزارش وبلاگ آقای رضایی، اگر به شمال سفر نموده باشید نام رستوران های اکبرجوجه را به وفور در بین جاده ها و شهر ها دیده اید. داستان از این قرار است که آقای اکبر کلبادی در سال 1323 رستوران اکبر جوجه را در جاده قدیم شهرستان گلوگاه واقع در استان مازندران افتتاح کردند. کار این رستوران آنقدر رونق گرفت که الان شاهد شعبه های زیادی در اقصی نقاط مازندران هستیم. اکبر جوجه نیز به یک غذای محبوب و شیوه پخت جوجه تبدیل شد که اکنون نام آن را در منوی تمام رستوران های شمالی می توان دید.

طرز تهیه اکبر جوجه اصیل و رستورانی

در این مقاله قصد داریم طرز تهیه اکبر جوجه معروف را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه اکبر جوجه

  • جوجه مرغ یک عدد
  • کره 150 گرم
  • پیاز میانه دو عدد
  • رب انار دو پیمانه
  • زعفران به میزان لازم
  • آبلیمو به میزان لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه اکبر جوجه

مرحله اول

یک جوجه کامل ولی کم سن و سال تهیه نموده و همه جای آن را به نمک، آبلیمو ترش و فلفل سیاه آغشته کنید سپس روی ظرف را پوشانده و به مدت 12ساعت داخل یخچال قرار دهید.

مرحله دوم

بعد از این که جوجه استراحت کرد، نصف پیمانه آب و 2 پیمانه روغن داخل قابلمه ریخته و جوجه را داخل قابلمه قرار دهید تا جوجه آب انداخته و خوب بپزد. بهتر است برای بهتر پختن جوجه آن را از وسط دو قسمت کنید.

مرحله سوم

در ادامه کره را نیز اضافه نموده سپس پیاز را به صورت حلقه حلقه خرد نموده و به مرغ اضافه کنید. درب قابلمه را ببندید و بسته به میزان مرغ 1 تا یک ساعت و نیم صبر کنید تا جوجه روی حرارت ملایم بپزد.

مرحله چهارم

زعفران را همراه کمی آب جوش دم نموده و به قابلمه اضافه کنید سپس چاشنی های دیگر مثل نمک، زردچوبه، آبلیمو و فلفل را اضافه کنید.

برای این که از پختن مرغ مطمئن شده باشید، در طول زمان طبخ غذا حتما چند بار مرغ را جا به جا کنید.

مرحله پنجم

برای درست کردن سس معروف اکبر جوجه، رب انار را با کمی کره تفت دهید سپس کنار جوجه در طرفی مناسب سرو کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه اکبر جوجه اصیل و رستورانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه اکبر جوجه اصیل و رستورانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید