چطور بالم لب خانگی بسازیم؟
به گزارش وبلاگ آقای رضایی، وقتی خودتان چرب لب خانگی بسازید می توانید از آن با خیال راحت بهره ببرید و نگران ترکیبات احتمالا مضری که ممکن است نوع بازاری آن داشته باشد، نباشید. در اینجا دو روش ساخت چرب لب را برایتان آورده ایم:
1. چرب لب خانگی وگان
این چرب لب مناسب افراد گیاهخوارست و ترکیبات آن کاملا گیاهی است.
مواد لازم:
28گرم کره کاکائو؛
28 گرم روغن نارگیل؛
14 گرم روغن جوجوبا؛
6 گرم موم گیاه کاندلیلا.
روش ساخت:
1. کره کاکائو، روغن نارگیل، روغن جوجوبا و موم کاندلیلا را درون ظرفی مقاوم به حرارت بریزید و آن ها را کاملا با یکدیگر مخلوط کنید. سپس ظرف را درون مایکروویو (به مدت 30 تا 60 ثانیه) یا روی اجاق گاز بگذارید تا مواد کاملا ذوب شده و با یکدیگر ترکیب و یکدست شوند.
2. اکنون ترکیب آماده شده را کناری بگذارید تا خنک گردد. اگر می خواهید چرب لب آماده شده تان با سرعت بیشتری خنک گردد، می توانید آن را در یخچال یا فریزر بگذارید. وقتی چرب لب خنک شد، آن را در دمای اتاق نگهدارید.
2. چرب لب با طعم دارچین
اگر به دارچین حساسیت ندارید، این چرب لب عالی است. درست کردن آن هم بسیار آسان و راحت است.
مواد لازم:
1/2 قاشق غذاخوری موم عسل؛
4 قاشق غذاخوری روغن نارگیل؛
2 عدد کپسول ویتامین E؛
1 قاشق غذاخوری عسل خام؛
15 قطره اسانس دارچین.
طرز ساخت:
1. موم عسل و روغن نارگیل را با روش بن-ماری ذوب کنید. در این روش، مواد با حرارت غیر مستقیم ذوب می شوند. برای این کار باید مواد را در ظرف جداگانه بریزید و آن را روی بخار آب داغ قرار دهید. بدین ترتیب مواد به تدریج ذوب می شوند.
2. وقتی ترکیب عسل و نارگیل آماده شد، مایع درون کپسول ویتامین E، عسل خام و اسانس دارچین را هم به آن اضافه نموده و آن ها را کاملا هم بزنید. وقتی مواد آماده شد، می توانید آن را برای استفاده روزانه، در ظرف مورد نظرتان ریخته و نگهداری کنید.
منبع: فرارو