طرز تهیه شیرینی نخودچی لاته ، فوت و فن تهیه شیرینی لاته

به گزارش وبلاگ آقای رضایی، شیرینی نخودچی لاته نوعی شیرینی خوشمزه و مجلسی است که معمولا برای پذیرایی از آن استفاده می گردد. در این مطلب طرز تهیه شیرینی نخودچی لاته را می خوانید.

طرز تهیه شیرینی نخودچی لاته ، فوت و فن تهیه شیرینی لاته

به گزارش وبلاگ آقای رضایی، شیرینی نخودچی لاته یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مجلسی است که برای پذیرایی بسیار مناسب است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی نخودچی لاته در ادامه همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی نخودچی لاته

آرد نخودچی: 200 گرم

کره: 100 گرم

پودر قند: 100 گرم

پودر هل: 1 قاشق چایخوری

مواد لازم برای روکش لاته

زرده تخم مرغ: 2 عدد

پودر قند: 40 گرم

آرد: 1 قاشق چایخوری

آب لیمو ترش تازه : 4 قطره

طرز تهیه شیرینی نخودچی لاته

مرحله اول

برای تهیه شیرینی نخودچی لاته خوشمزه در ابتدای کار از 30 دقیقه قبل کره را از یخچال خارج نموده و اجازه می دهیم دمای آن با دمای محیط کاملا هماهنگ گردد. حالا کره را به همراه پودر قند درون یک کاسه می ریزیم.

مرحله دوم

حالا با دور تند همزن برقی به 4 تا 5 دقیقه دقیقه به خوبی هم می زنیم تا مخلوط کره کرم رنگی و سبک گردد. در ادامه پودر هل را اضافه نموده و مجددا هم می زنیم، سپس آرد نخودچی را کم کم درون کاسه الک می کنیم.

مرحله سوم

در ادامه خمیر را مخلوط نموده، سپس دو مرتبه درون چرخ گوشت چرخ می کنیم تا خمیری نرم و یکدست حاصل گردد. حالا خمیر را درون سینی فر گذاشته و به صورت مستطیل به ضخامت 3 تا 4 سانتی متر فرم می دهیم.

مرحله چهارم

حالا به سراغ درست کردن روکش لاته می رویم، برای این منظور زرده های تخم مرغ را به همراه پودر قند درون یک کاسه مناسب ریخته و با دور تند همزن برقی به خوبی هم می زنیم تا کرم رنگ و کش دار گردد.

مرحله پنجم

در این مرحله آب لیمو ترش تازه را به همراه قارچ به کاسه اضافه نموده و به خوبی مخلوط می کنیم تا یک مایه یکدستی حاصل گردد. حالا مایه لاته را به صورت نازک روی خمیر ریخته و با پالت کاملا پخش می کنیم.

مرحله ششم

در ادامه به دلخواه مقداری خلال پسته روی کرم ریخته و اجازه می دهیم خمیر به مدت 10 دقیقه در دمای محیط استراحت کند. حالا فر را با حرارت 160 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم گردد.

مرحله هفتم

پس از اتمام استراحت، خمیر را به ابعاد دلخواه برش می زنیم و سینی را درون فر گذاشته و اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت 10 دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته شوند. توجه داشته باشید روی کرم لاته طلایی نگردد.

مرحله هشتم

پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج نموده و بدون دست زدن به شیرینی ها اجازه می دهیم کاملا خنک شوند. در نهایت شیرینی های خنک شده را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.

منبع: چی شی

منبع: همشهری آنلاین

به "طرز تهیه شیرینی نخودچی لاته ، فوت و فن تهیه شیرینی لاته" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی نخودچی لاته ، فوت و فن تهیه شیرینی لاته"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید