چگونه گوجه خشک را مزه دار کنیم؟ ، 2 روش آسان برای خشک کردن گوجه

به گزارش وبلاگ آقای رضایی، استفاده از گوجه خشک در مزه دار کردن انواع سالاد و غذا بسیار لذت بخش است؛ به ویژه اینکه خودتان گوجه ها را خشک نموده باشید.

چگونه گوجه خشک را مزه دار کنیم؟ ، 2 روش آسان برای خشک کردن گوجه

وبلاگ آقای رضایی- گروه زندگی: گوجه خشک طعم فوق العاده ای دارد و به سالاد و انواع غذاها طعم ویژه ای می دهد. به ویژه ترکیب آن با سیر و روغن زیتون برای مزه دار کردن بعضی سالادها عالی می گردد.

شما می توانید از هر نوع گوجه فرنگی برای خشک کردن بهره ببرید یا آن را به راحتی خودتان خشک کنید، بهتر است برای خشک کردن از گوجه فرنگی هایی بهره ببرید که سفت تر باشند و زیاد آبدار نباشند.

  • غذای محبوب ناصر الدین شاه قاجار | طرز تهیه فسنجان سیاه با آهن تافته و نعل اسب! | مواد اولیه فسنجان در زمان صفویان چه بود؟
  • این غذای ساده در زمان ناصرالدین شاه شاهانه محسوب می شد | دستور پخت چند نوع کوکو به سبک نوه فتحعلی شاه | فرانسویان مبدع غذاهایی که سیب زمینی داشتند

مراحل آماده سازی گوجه

1. گوجه فرنگی ها را زیر آب خنک بشویید و با دستمال کاغذی خشک کنید.

2. گوجه فرنگی ها را روی تخته برش خرد کنید. اگر از گوجه گیلاسی استفاده می کنید، آن را از وسط نصف کنید. بهتر است گوجه فرنگی های بزرگ تر را به چهار قسمت برش دهید.

3. دانه های گوجه فرنگی را جدا کنید. این کار شاید خیلی ضروری به نظر نرسد، اما حذف دانه ها روند خشک شدن را تسریع می نماید.

4. گوجه فرنگی ها را با چاشنی های دلخواه خودتان طعم دار کنید. ریحان برای طعم دادن به گوجه فرنگی خشک شده گزینه مناسبی است.

خشک کردن گوجه فرنگی ها در آفتاب

1. منطقه ای را در خانه انتخاب کنید که در بیشتر روز نور خورشید را به خوبی دریافت کند. یک روز خیلی گرم را برای این کار انتخاب کنید. بهتر است هوا 32 درجه سانتیگراد یا بیشتر باشد.

2. یک سینی یا ظرف بزرگ و تخت را روی یک میز قرار دهید و با قرار دادن تخته های کوچک یا آجر در زیر سینی کمی بین آنها فاصله ایجاد کنید. با این کار هوا در اطراف گوجه فرنگی های درحال خشک شدن گردش پیدا می نماید.

3. گوجه فرنگی ها را با پوست به سمت پایین روی صفحه قرار دهید. آنها را طوری بچینید که بین گوجه فرنگی ها فاصله باشد. زیرا خشک کردن آنها احتیاج به جریان هوای کافی دارد.

4. روی گوجه فرنگی ها را با پارچه توری بپوشانید. پارچه به جلوگیری از ورود حشرات و هرگونه آلودگی یاری می نماید.

5. هر چند وقت یک بار گوجه فرنگی ها را چک کنید. بسته به شرایط آب و هوایی شما گوجه فرنگی ها از یک روز تا 2 هفته باید خوب خشک شوند.

خشک کردن گوجه فرنگی ها در فر

1. فر را با دمای 150 درجه فارنهایت یا 66 درجه سانتیگراد گرم کنید. خشک کردن گوجه فرنگی در فر به کمترین مقدار دما در فر احتیاج دارد. اگر بالای 150 درجه بود، در فر را کمی باز بگذارید تا حرارت کمتر گردد.

2. گوجه فرنگی های خرد شده را روی سینی فر بچینید تا با هم تماس نداشته باشند. چند بار باید آنها را زیر و رو کنید تا زمانی که خشک شوند، زیرا هیچ گردش هوایی با ورقه پخت وجود ندارد. این کار زمان می برد.

مزه دار کردن و نگهداری گوجه خشک

برای مزه دار کردن گوجه خشک به مواد زیر احتیاج دارید:

مواد لازم

گوجه خشک: 200 گرم

سیر: 80 گرم

رزماری: 30 گرم

روغن زیتون: به مقدار لازم

طرز تهیه

1. ابتدا یک شیشه مناسب که کاملا خشک باشد انتخاب کنید. تمام مواد بالا را هم که قرار است درون شیشه بریزیم نباید خیس یا رطوبت داشته باشند.

2. رزماری ها را در شیشه بیندازید. سپس باقی مواد مانند سیر و گوجه را به شیشه اضافه کنید.

3. در نهایت روغن زیتون را تا جایی اضافه کنید که تا بالای مواد را پر کند.

منبع: همشهری آنلاین

به "چگونه گوجه خشک را مزه دار کنیم؟ ، 2 روش آسان برای خشک کردن گوجه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چگونه گوجه خشک را مزه دار کنیم؟ ، 2 روش آسان برای خشک کردن گوجه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید