چگونه یک آش رشته نذری خوشمزه داشته باشیم؟
به گزارش وبلاگ آقای رضایی، شاید در نگاه اول تهیه آش رشته کار ساده ای باشد ولی شما باید تمام نکات تکمیلی آن را به همراه ترفند هایش یاد بگیرید که به شما برای تهیه این آش یاری می نماید.
شما می توانید در این مطلب همه فوت و فن ها و راز خوشمزگی یک آش رشته خوشمزه را مشاهده کنید. آش رشته یکی از آش های سنتی ما ایرانی ها است که می توانید برای نذری ها و دورهمی های خود آن را تهیه کنید. با وبلاگ آقای رضایی همراه باشید تا ترفندهای داشتن یک آش رشته جاافتاده را یاد بگیرید.
ترفندهای داشتن یک آش رشته جاافتاده
سبزی آش رشته چیست؟
شاید برای شما سوال ایجاد گردد که سبزی آش رشته چه اندازه باید باشد. شما برای 100 نفر باید 9 کیلو سبزی آش تهیه کنید. سبزی آش شامل جعفری، تره، گشنیز و اسفناج است و اگر فصل اسفناج نبود می توانید از برگ چغندر بهره ببرید. از هر کدام به اندازه مساوی باید خریداری کنید و به صورت درشت خرد کنید.
حبوبات آش رشته چیست؟
به ازای هر بسته رشته آشی باید 2 لیوان نخود، 2 لیوان لوبیا چیتی و 1 لیوان عدس و اگر دوست دارید آش رشته شما لعاب داشته باشد 1/2 لیوان ماش بریزید و این کاملا دلخواه است.
اندازه رشته آشی
بهتر است از برند خوب رشته آشی برای آش رشته نذری بهره ببرید. برای هر 10 نفر به نصف بسته رشته آشی احتیاج دارید و برای 100 نفر باید 9 بسته رشته آشی بگیرید.
ترفندهای داشتن یک آش رشته جاافتاده
- اگر بعد از ریختن رشته، آش شما کمی سفت شد به آن کمی آب جوش اضافه کنید.
- نعنا داغ زود می سوزد. اول روغن را داغ داغ کنید و بعد نعنا را سریع تفت دهید و خاموش کنید.
- برای اینکه آش رشته خوشمزه ای داشته باشید از عصاره قلم بهره ببرید.
- اگر نسبت به بد رنگ شدن سبزی حساس هستید، بعد از اضافه کردن سبزی در آش را نبندید.
- اگر کمی نمک به سبزی اضافه کنید باعث رنگ بهتری می گردد.
- می توانید از آرد بهره ببرید ولی اگر رشته کافی بریزید اصلا احتیاجی به آرد ندارید.
- همراه نعنا داغ کمی کشک اضافه کنید.
اگر آش رشته شور گردد چه کنیم؟
اگر آش شما شور شد سریع یک سیب زمینی را پوست بگیرید و داخل آش بیندازید و صبر کنید تا سیب زمینی نمک آش را به خودش بگیرید. حتما قبل از پخت کامل، آن را از آش خارج کنید.
اگر آش رشته شل شد چه کنیم؟
یک قاشق غذاخوری آرد را در آب سرد حل و به آش اضافه کنید و هم بزنید تا آش لعاب دار گردد.
اگر رشته آش زیاد شد چه کار کنیم؟
اگر خیلی رشته آن زیاد شد باید کمی حبوبات پخته و آب جوش مجدد اضافه کنید.
برای تماشا ترفندهای بیشتر از آشپزی 7 راه جلوگیری از شفته شدن برنج را بخوانید.
راز خوشمزگی آش رشته
- حتما کشک را 20 دقیقه بجوشانید.
- برای خوش رنگ شدن آش، پیازها را به همراه زردچوبه تفت دهید.
- موقع ریختن نمک و فلفل دقت کنید و کم کم بریزید.
- هر چقدر اندازه پیازداغ بیشتر باشد آش شما خوشمزه تر می گردد.
- حتما لوبیا و نخود را خیس کنید.
- بهتر است عدس را به صورت جداگانه بپزید تا رنگ آش را تیره نکند.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی تهیه ترشی گوجه فرنگی یک روزه را بخوانید.
منبع: پیام دلتا