چرا روغن موقع آشپزی کف می نماید؟

به گزارش وبلاگ آقای رضایی، گاهی پیش می آید که بعد از ریختن روغن در ماهیتابه روغن کف می نماید. اگر چنین اتفاقی برای شما پیش آمد، اصلاً نگران نباشید روغن کاملاً سالم است. دلیل کف کردن روغن موقع سرخ کردن چیز دیگری است. ماجرا از این قرار است که مواد غذایی تا حدی رطوبت دارند و این خود باعث ایجاد کف هنگام سرخ کردن می گردد، اما گاهی ممکن است روغن به حد نگران کننده ای کف کند در این هنگام شما باید در پی راه چاره بگردید. کف کردن روغن موقع سرخ کردن برای سلامتی مضر است؛ پس باید تا حدودی این موضوع برطرف گردد. این اتفاق دلایل مختلفی دارد که ما در این جا چند نمونه از این دلایل را بیان می کنیم:

چرا روغن موقع آشپزی کف می نماید؟

روغن از قبل استفاده شده است

گاهی اوقات شما تصمیم می گیرید برای صرفه جویی در مصرف روغن، از روغنی که قبلاً استفاده نموده اید مجدد بهره ببرید. این کار یکی از رایج ترین دلایل کف کردن روغن موقع سرخ کردن است و برای سلامت شما بسیار مضر است.

داغی یا سردی روغن

اگر روغن به قدرکافی داغ نشده باشد و ماده غذایی را داخل ماهیتابه بگذاریم، علاوه بر این که غذا به تابه می چسبد، روغن هم کف خواهد نمود. اگر روغن بیش از حد داغ گردد، روغن هم کف می نماید و هم رنگ عوض می نماید و تیره می گردد.

استفاده از روغن بی کیفیت

اگر بعد از ریختن روغن در ماهیتابه در دمای بالا روغن شما کف کرد، به احتمال زیاد روغن بی کیفیت و فاسد است.

سرخ کردن تخم مرغ در روغن

آیا می دانستید که روغن در لایه های سفیده تخم مرغ گیر می نماید و باعث کف کردن روغن موقع سرخ کردن می گردد؟ هرچه دما بالاتر برود، کف کردن روغن موقع سرخ کردن تخم مرغ هم بیشتر می گردد.

ریختن آب درون ماهیتابه

حالت های مختلفی برای این امر وجود دارد. ممکن است دست آشپز خیس بوده باشد یا اجاق در نزدیکی سینک ظرف شویی قرار داشته باشد. آب که داخل ماهیتابه بریزد، باعث کف کردن روغن و حتی ایجاد صدای جیلیز و ویلیز می گردد.

مخلوط کردن روغن ها

گاهی دیده می گردد برخی از مردم دو نوع روغن را با هم مخلوط می نمایند. مثلاً روغن کنجد و آفتابگردان را با هم مخلوط و آغاز به پخت غذا می نمایند. این کار اشتباه است؛ چراکه برای درست کردن هرکدام از این روغن ها از فرمول خاصی استفاده شده است. شما با مخلوط کردن آن ها یک ترکیب نو ایجاد می کنید که شاید ضرر دوچندانی به بدن شما وارد کند.

مدت زمان سرخ کردن

هرچه بیشتر روغن را روی حرارت بگذارید، بیشتر کف می نماید و حتی گاهی دود رقیقی در آشپزخانه ایجاد می گردد. بهتر است از راه چاره هایی بهره ببرید که زمان طبخ غذا را پایین بیاورد.

منبع: زندگی سلام

منبع: فرارو

به "چرا روغن موقع آشپزی کف می نماید؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چرا روغن موقع آشپزی کف می نماید؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید