طرز تهیه پیتزا آلفردو با پنیر پارمسان

به گزارش وبلاگ آقای رضایی، پیتزا آلفردو یک نوآوری در پیتزا است و طعم آن مانند پاستا آلفردو است زیرا در آن مانند پاستا از سینه مرغ و سس آلفردو استفاده می گردد. این پیتزا بسیار لذیذ و خوشمزه است و خیلی راحت و در زمان کم تهیه می گردد. با رعایت چند نکته ساده می توانید پیتزایی به خوشمزگی پیتزایی که از بیرون تهیه می کنید داشته باشید و برترین و خوشمزه ترین پیتزاهایی که خورده اید را تهیه کنید.

طرز تهیه پیتزا آلفردو با پنیر پارمسان

مواد لازم برای تهیه پیتزا آلفردو

  • خمیر پیتزا یک عدد
  • سس آلفردو سه چهارم پیمانه
  • سینه مرغ پخته شده دو عدد
  • ژامبون بیکن سرخ شده پنج ورق
  • قارچ ورقه شده یک دوم پیمانه
  • پیاز کوچک یک عدد
  • پنیر موزارلا رنده شده یک پیمانه

مواد لازم برای تهیه سس آلفردو

  • خامه صبحانه خرید آنلاین یک پیمانه
  • کره شش قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمسان رنده شده یک پیمانه
  • سیر یک حبه
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه پیتزا آلفردو با پنیر پارمسان

مرحله اول

برای تهیه پیتزای آلفردو قبل از هر چیزی ضروری است که سس آلفردو را آماده کنید. برای تهیه این سس کره را درون یک شیر جوش بیندازید و آن را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید کره آب گردد.

مرحله دوم

بعد از اینکه کره آب شد خامه صبحانه را روی آن بریزید و 5 دقیقه آن را هم بزنید سپس سیر رنده شده و پنیر پارمسان را به آن اضافه کنید. اگر مایل بودید می توانید میزانی آویشن نیز به سس آلفردو اضافه کنید.

مرحله سوم

بعد از اینکه سس آلفردو آماده شد زمان آماده سازی خمیر پیتزا است. در صورتی که وقت زیادی برای تهیه خمیر پیتزا ندارید می توانید از خمیر آماده بهره ببرید.

مرحله چهارم

قالب پیتزا را چرب کنید و خمیر را روی سطح آن پهن کنید طوری که کاملا قالبتان را بپوشاند. فر را روی دمای 200 درجه سانتی گراد بگذارید تا گرم گردد. خمیر را 8 دقیقه به صورت جدا در فر بگذارید تا نیم پز گردد.

مرحله پنجم

سس آلفردویی که آماده کردید را روی سطح خمیر نیم پز شده بریزید و روی تمام سطح آن پخش کنید. پیاز، ژامبون بیکن و سینه مرغ پخته شده را به قطعات کوچک تقسیم کنید و همراه با قارچ به طور یکنواخت روی سطح پیتزا بریزید.

مرحله ششم

در مرحله آخر روی موادتان پنیر موزارلای رنده شده بپاشید و دوباره قالب را درون فر قرار دهید و 7 تا 10 دقیقه به آن فرصت دهید تا بپزد و آماده گردد. در نهایت آن را از فر خارج کنید، کمی صبر کنید تا کمی خنک گردد سپس آن را سرو کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه پیتزا آلفردو با پنیر پارمسان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیتزا آلفردو با پنیر پارمسان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید