فوت و فن های تهیه ترشی لیمو؛ تند و ترش

به گزارش وبلاگ آقای رضایی، اگر فلفل خور حرفه ای باشید حتما با سس فلفل، ترشی فلفل و انواع فرآورده های خودساخته فلفل هم آشنا هستید. یکی از بهترین ترشی های فلفلی، ترشی لیمو است که بخش زیادی از آن فلفل قرمز است. یک ترشی با طعم ترش و تند که هر فلفل خوری را به اوج لذت می رساند.

فوت و فن های تهیه ترشی لیمو؛ تند و ترش

مواد لازم:

  • لیموترش شیرازی: 2 کیلو
  • آب لیموی تازه: 1 شیشیه
  • نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم

طرز تهیه:

1. پس از اینکه لیموها شسته و خشک شد، آنها را 4 قاچ کنید ولی انتهای لیموها بسته بماند.

2. سپس روی هر کدام فلفل قرمز و نمک بپاشید و در یک ظرف شیشه ای روی هم قرار دهید.

3. زمانی که شیشه پر شد، آب لیموی تازه را به آن اضافه کنید تا روی لیموها را کامل بگیرد.

4. در شیشه را محکم ببندید و حدودا دو هفته جلوی آفتاب قرار دهید.

5. میزان تندی این ترشی به ذائقه شما برمی شود و میزان فلفل را طبق آن به ترشی اضافه کنید.

6. سعی کنید از لیموهای تازه و با پوست نازک استفاده کنید. این ترشی با پوست سرو می شود.

7. در استفاده از نمک زیاده روی نکنید. شوری زیاد ممکن است طعم این ترشی را تغییر دهد.

فوت و فن ها:

- از لیموهایی استفاده کنید که پوست نازکی دارند.

- می توانید آبلیمو نریزید و فقط روی لیموها رو لایه لایه نمک و فلفل بپاشید؛ زیرا اینمخلوط جلوی آفتاب آب می اندازد.

- می توانید آبلیمو نریزید و لایه لایه بعد از ریختن نمک و فلفل میزانی عسل هم به این مخلوط اضافه کنید.

- حتما حتما لیموها را خشک کنید زیرا خیس بودن لیموها موجب کپک زدن می شود.

منبع: ایرنا زندگی

به "فوت و فن های تهیه ترشی لیمو؛ تند و ترش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فوت و فن های تهیه ترشی لیمو؛ تند و ترش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید