ساخت باندهای ضدباکتری با استفاده از ضایعات میوه

به گزارش وبلاگ آقای رضایی، دانشمندان با تبدیل پوسته اضافی میوه خارگیل (دوریان) به باندهای ژل ضدباکتریایی با فراوری اضافی ضایعات مواد غذایی مقابله می نمایند.

ساخت باندهای ضدباکتری با استفاده از ضایعات میوه

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت وبلاگ آقای رضایی به نقل از رویترز، دانشمندان دانشگاه فناوری نانیانگ (NTU) در سنگاپور با تبدیل پوسته اضافی میوه خارگیل (دوریان) به باندهای ژل ضدباکتریایی با فراوری اضافی ضایعات مواد غذایی مقابله می نمایند.

این فرآیند پودر سلولز را از پوسته های میوه پس از برش و خشک شدن در یخ استخراج می نماید، سپس آن را با گلیسرول مخلوط می نماید؛ این مخلوط تبدیل به هیدروژل نرم و سپس از آن به نوارهای بانداژ بریده می گردد.

پروفسور ویلیام چن، مدیر برنامه علوم و فناوری غذا در دانشگاه فناوری نانیانگ می گوید: ما در سنگاپور سالانه حدود 12 میلیون میوه خارگیل مصرف می کنیم، بنابراین علاوه بر گوشت نمی توانیم کار زیادی در خصوص پوست و دانه ها انجام دهیم و این باعث آلودگی محیط زیست می گردد. پوسته های میوه که بیش از نیمی از ترکیب میوه خارگیل را تشکیل می دهند معمولاً دور انداخته و سوزانده می شوند و باعث ضایعات زیست محیطی می شوند.

مدیر برنامه علوم و فناوری غذا در دانشگاه فناوری نانیانگ اضافه کرد: این فناوری بعلاوه می تواند سایر ضایعات غذایی مانند لوبیای سویا و غلات مصرف شده را به هیدروژل تبدیل و به محدود کردن ضایعات غذایی کشور یاری کند.

در مقایسه با باندهای معمولی، باندهای ارگانو-هیدروژل بعلاوه می توانند منطقه ها زخم را خنک تر و مرطوب نگه دارند که می تواند به تسریع بهبودی یاری کند.

منبع: خبرگزاری فارس

به "ساخت باندهای ضدباکتری با استفاده از ضایعات میوه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ساخت باندهای ضدباکتری با استفاده از ضایعات میوه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید