خرید شکر تنظیم بازار؛ اینترنتی یا حضوری؟؟
به گزارش وبلاگ آقای رضایی، بازار این روزهای ایران درگیر چالش های مالی شده است و با نزدیک شدن یا قرار گرفتن در بازارهای مناسبتی دوچندان می گردد. بعد از گوشت این بار با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، نوبت به شکر و برنج رسیده است. عوامل زیادی می تواند در کمبود این مواد غذایی دخیل باشند، از جمله بالاتر رفتن مصرف این دو ماده به علت ماه مبارک رمضان و افزایش مقدار تقاضا نسبت به عرضه، دخالت سودجویان و دلالان در بازار برای برهم زدن قیمت ها و توازن بازار.
دولت نیز با تشخیص این اختلال و کمبود، مانند گوشت تنظیم بازار، به تأمین سریع این دو کالا اقدام نموده تا احتیاج این روزهای مردم را مرتفع کند. عرضه شکر تنظیم بازاری در همۀ استان ها بنا بر فهرست اولویت بندی آغاز شده است. فروشگاه های زنجیره ای، فروشگاه های آنلاین و میادین و صنوف محل عرضۀ شکر تنظیم بازاری انتخاب شده اند.
مدیرکل دفتر برنامه ریزی تامین، توزیع و تنظیم بازار وزارت صنعت با اشاره به آغاز توزیع شکر و برنج تنظیم بازاری از روز اول ماه مبارک رمضان در میادین میوه و تره بار تهران بیان داشت: در حال حاضر 150 تن شکر سفید تحویل سازمان میادین میوه و تره بار شهر تهران شده است و از روز اول ماه مبارک رمضان این شکر در مکان های معین شده توزیع می گردد.
با این اندازه شکر دولتی که به بازار تزریق می گردد، احتیاج بازار به کمبود شکر به صورت تدریجی مرتفع خواهد شد. از آنجا که در روزهای ماه مبارک رمضان قرار داریم، تأمین شکر با برنامه ریزی سریع به منطقه ها پخش به صورت مستمر اادامه خواهد داشت تا احتیاج بازار برطرف گردد و قیمت ها به تعادل برسند. پیش از این از سوی ستاد تنظیم بازار، شکر باز در کنار شکر بسته بندی نیز به صورت سهمیه ای به ازای هر نفر 3 کیلو داده می گردد.
قیمت شکر تنظیم بازار
عباس ارشدی، عضو هیئت مدیره و معاون بازرگانی شرکت غله و خدمات بازرگانی دولتی استان تهران در گفت وگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه مالی وبلاگ آقای رضایی، درباره آخرین جزئیات طرح تنظیم بازار اقلام اساسی ماه رمضان اظهار کرد: شرکت غله و خدمات بازرگانی دولتی استان تهران برای طرح تنظیم بازار ماه رمضان اقدام به توزیع 5 هزار تن برنج هندی 1121 و 25 هزار و 300 تن شکر با نرخ مصوب خواهد نمود که 3 هزار و 300 تن از این اندازه شکر مربوط به مصرف خانوار و مابقی مواد اولیه صنایع و کارخانه هاست.
وی نرخ کنونی هر کیلو برنج هندی درب انبار را 7 هزار و شکر 3 هزار تومان اظهار داشت و گفت: برنج هندی 1121 با نرخ 7 هزار و 400 و شکر 3 هزار و 400 تومان به دست مصرف کننده می رسد.
معاون بازرگانی شرکت غله و خدمات بازرگانی دولتی استان تهران ادامه داد: با توجه به انعقاد قرارداد با 2 کارخانه شکر و حمل شکر به سوی کارخانه های تصفیه دیگر مسئله ای از حیث توزیع شکر خام در بازار نخواهیم داشت.
از کجا شکر تنظیم بازار بخریم؟
همان طور که گفته شد توزیع برنج و شکر دولتی در فروشگاه های حضوری چندی است که آغاز شده است. فروشگاه های زنجیره ای و میدان ها از مهم ترین مکان های عرضه هستند. فروش اینترنتی شکر تنظیم بازاری در فروشگاه اینترنتی وبلاگ آقای رضایی نیز به زودی آغاز می گردد. خرید اینترنتی سرعت و امنیت توزیع را نه تنها بالاتر می برد، بلکه آسایش و راحتی را برای مردم فراهم می نماید و بعلاوه ایستادن در صف های طولانی در گرمای هوا از بین می برد.
منبع: اُکالا