برترین نوشیدنی ها برای روز های گرم
به گزارش وبلاگ آقای رضایی، نوشیدن مایعات کافی برای تامین احتیاج بدن به آب لازم است که به خصوص در روز های گرم اهمیت بیشتری پیدا می نماید. البته ممکن است تمایل به نوشیدن آب برای برخی افراد خوشایند نباشد که می توان با افزودن انواع طعم دهنده های طبیعی آنرا به نوشیدنی گوارا تبدیل کرد. این افزودنی ها حتی فواید دیگری نظیر تامین ویتامین ها یا یاری به دفع مواد زائد نیز دارند.
در ادامه این مطلب به معرفی انواع نوشیدنی هایی اشاره خواهیم کرد که عادت به مصرف آن ها می تواند فواید مختلفی را به همراه داشته باشد.
1. نوشیدنی آب و لیمو
لیمو تاثیر خوبی در احساس خنکی و ایجاد تعادل الکترولیت های بدن دارد که منبع غنی از ویتامین C نیز محسوب می گردد. افزودن لیمو به آب، طعم دلچسبی ایجاد می نماید که برای این منظور می توانید چند برش لیموترش و چند برگ نعناع تازه را در یک بطری آب بریزید و در یخچال بگذارید. در طول روز از این نوشیدنی بهره ببرید که افزودن کمی عسل نیز طعم خوشایندی به آن می دهد.
2. نوشیدنی توت فرنگی
اگر تمایل به طعم شربت های میوه ای دارید، این نوشیدنی انتخاب خوبی است. توت فرنگی نیز همچون لیمو منبع خوبی از ویتامین C و آنتی اکسیدان هاست. برای تهیه این نوشیدنی، 250 گرم توت فرنگی را خرد نموده و با چند برگ نعناع تازه و برش های لیمو در بطری دو لیتری آب بریزید و بگذارید چند ساعت بماند سپس آنرا میل کنید.
3. نوشیدنی خیار
خیار یکی از برترین خوراکی ها در روز های گرم است که به علت میزان آب فراوان یاری خوبی به تامین رطوبت موردنیاز بدن می نماید. افزودن آن به آب در برطرف عطش موثر است. یک خیار را رنده کنید و با کمی عسل و در صورت تمایل آبلیمو تازه در یک لیوان آب بریزید.
4. نوشیدنی هلو و ریحان
هلو میوه محبوب تابستانی و سرشار از ویتامین ها، فیبر و آب است. ریحان نیز به آرامش روانی یاری می نماید و در تقویت سیستم دفاعی بدن نیز نقش دارد که مصرف آن برای بهبود خواب و گوارش موثر است. اگر طعم این دو خوراکی را می پسندید، چند برش هلو و کمی ریحان تازه را به بطری آب اضافه نموده و پس از چند ساعت صاف نموده و بنوشید.
5. نوشیدنی لیمو و زنجبیل
زنجبیل در کنار تاثیر خوبی که بر تسهیل گوارش و تسکین حالت تهوع دارد، آنتی اکسیدان و ضدالتهاب طبیعی محسوب می گردد که خواص ضددرد و ضددیابت آن نیز ثابت شده است. برخلاف تصور عموم، زنجبیل فقط مختص به زمستان نیست و همواره می توان از طعم آن لذت برد. برای بهره مندی از این خواص، یک لیتر آب را جوش بیاورید و کمی زنجبیل تازه در آن بریزید. تا زمانی که آب کاملا سرد گردد، صبر کنید و سپس با افزودن کمی آبلیمو تازه، آنرا بنوشید.
6. نوشیدنی هندوانه
رنگ قرمز هندوانه نشان دهنده میزان فراوان بتاکاروتن است که در بدن به ویتامین A تبدیل می گردد و برای سلامت چشم و پوست مفید است. این میوه فیبر بالایی دارد که به حفظ آب بدن یاری می نماید. در روز های گرم نوشیدنی هندوانه توصیه می گردد که تهیه آن بسیار ساده است. تکه ای هندوانه را با آب در مخلوط کن بریزید و میل کنید. در صورت تمایل کمی نعناع تازه خرد شده نیز در آن بریزید.
منبع: بهداشت نیوز
منبع: فرارو