نشست جشنواره آش ایرانی در کاخ نیاوران برگزار گردید
به گزارش وبلاگ آقای رضایی، خبرگزاری مهر/ براساس آخرین خبرهای بدست رسیده، نشست جشنواره آش ایرانی در کاخ نیاوران برگزار گردید.
در این برنامه یکی راهنمایان جهانگردی گفت: سازمان جهانی سفر و غذا در سال 2020 تحقیقی انجام داد و گفت 53 درصد از تفریحات و تفریح های جهانگرد به خوراک و نوشیدنی ختم می گردد. بعلاوه عایدی حاصل از آن در زمره سرانه رفاه کشورها بحساب می آید. بعلاوه افراد برای شناسایی فرهنگ های متنوع به کشورهای دیگر سفر می نمایند بنابراین هر مسافر می تواند به وسیله غذا به فرهنگ آن کشور و منطقه پی ببرد.
وی گفت: جاذبه ها طبیعی و انسان ساخت هستند خوراک هم جز دسته دوم است اما فرهنگ پشت تهیه خوراک خودش به تنهایی جاذبه ناملموس بشمار می آید. مثلاً آیا به این فکر نموده اید که چرا کوبیده با ریحان و سماق سرو می گردد؟ چون گوشت قرمز باعث نقرس می گردد اما گیاه ریحان باعث جلوگیری از آن خواهد شد و سماق هم چربی حاصل از گوشت را رفع می نماید. شله زرد شاهکار هنر ایرانی است. این خوراک معمولاً در مراسم عزا سرو می گردد، چون زعفران نشاط آور است.
این فعال حوزه جهانگردی گفت: شهری نیست که شما به آن سفر کنید اما آش مخصوصی نداشته باشد. آش غذایی است که همه مردم با مواد مختلفی آن را می پزند. بنابراین ما در ایران با انواع آش ها روبرو هستیم.
وی بعلاوه درباره هتل ها و منوی رستوران ها هم گفت: هتلداران و رستوران داران همواره از کوکا و شکلات استفاده می نمایند. ما هم به عنوان راهنما به آنها می گوئیم جهانگرد خارجی بهتر از این را در کشورهای دیگر حتی کشور خودش دارد. شما محصول نوتری اضافه کنید. چرا از عرقیات و شربت های محلی استفاده نمی کنید که جهانگرد را با طعم های نو آشنا کنید.
منبع: همگردی