مغلطه توسل به مخالفت (Fallacy of Opposition) ، مغلطه به زبان آدمیزاد (112)

به گزارش وبلاگ آقای رضایی، تعریف: مغلطه توسل به مخالفت موقعی اتفاق می افتد که شخصی ادعا کند کسانی که با او مخالف اند در اشتباه اند یا قادر نیستند درست فکر کنند، صرفاً به خاطر این که در جبهه مخالف قرار دارند.

مغلطه توسل به مخالفت (Fallacy of Opposition) ، مغلطه به زبان آدمیزاد (112)

معادل انگلیسی: Fallacy of Opposition

الگوی منطقی:

شخص 1 ادعای X را بیان می کند.

شخص 1 در جبهه مخالف قرار گرفته است.

بنابراین X باید اشتباه باشد.

مثال 1:

رییس جمهور ترامپ گفت او به بچه هایی که امسال در المپیک معلولین شرکت کردند افتخار می کند. آن بچه ها همه یشان بازنده هستند.

توضیح: مثال بالا نمونه ای افراطی از موارد واقعی ای است که در انتخابات 2016 نمونه یشان را زیاد مشاهده کردیم. کسانی که از صمیم قلب از ترامپ متنفرند، به طور اتوماتیک با هر چیزی که از دهان او بیرون می آید مخالفت می کنند و حقیقت بیانیه هایش را بر اساس حسی که نسبت به او دارند می سنجند. این طرز تفکر منطقی نیست.

مثال 2:

دموکرات ها طرفدار قوانین کنترل اسلحه هستند. آیا باورت می شود که می خواهند از آدم کش های حرفه ای و تروریست های بالقوه حق ستانی کنند؟

مثال: اغلب پیش می آید که افراد سیاست های منطقی را صرفاً به خاطر این که حزب مخالف آن را پیشنهاد داده رد می کنند. این بیانیه نظر من نیست، بلکه حاصل پژوهش متخصصین است.

راهنمایی: رد کردن اطلاعات ارائه شده از مخالفی که دروغگوی شناخته شده است کار اشتباهی نیست، ولی نمی توان آن را تفکر نقادانه به حساب آورد.

منابع:

مغلطه ای رایج در اینترنت. منبع آکادمیک برای آن یافت نشد.

ترجمه ای از:

Logically Fallacious

منبع: دیجیکالا مگ

به "مغلطه توسل به مخالفت (Fallacy of Opposition) ، مغلطه به زبان آدمیزاد (112)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مغلطه توسل به مخالفت (Fallacy of Opposition) ، مغلطه به زبان آدمیزاد (112)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید