چرا سرپل تجریش در میان تهرانی ها معروف است؟
به گزارش وبلاگ آقای رضایی، در اسناد قدیمی سرپل تجریش محلی برای به جا آوردن آداب و رسوم تهرانی ها و شمیرانی ها بود. قدیمی ها می گویند میان اهالی تجریش و حتی تهرانی ها رسم بود بعد از مراسم عروسی با ماشین عروس به سرپل تجریش می رفتند و بخشی از مراسم پایکوبی و شادی شب عروسی در این محل انجام می شد.
سرپل تجریش برای تهرانی ها یک محل ویژه است. آنقدر که در ترانه های قدیمی کوچه و بازاری تهران قدیم و یا حتی در فیلمفارسی ها هم سرپل تجریش نقشی پررنگ داشت. اهالی آبادی تجریش، شمیرانی ها و تهرانی ها هزاران خاطره از سرپل تجریش دارند و این نقطه از شمیران در حافظه مشترک بسیاری از آن ها جایگاهی ویژه دارد.
هنوز هم سرپل تجریش ورد زبان تجریشی هاست. با وجود اینکه خبری از آن پل قدیمی که از روی رودخانه مقصودبیک می گذشت نیست و حالا ماشین ها و اتوبوس های تندرو میدان تجریش را تسخیر نموده اند، اما هنوز هم تجریشی ها وقتی نشانی جایی را می دهند از سرپل تجریش آغاز می نمایند.
در اسناد قدیمی سرپل تجریش محلی برای به جا آوردن آداب و رسوم تهرانی ها و شمیرانی ها بود. قدیمی ها می گویند میان اهالی تجریش و حتی تهرانی ها رسم بود بعد از مراسم عروسی با ماشین عروس به سرپل تجریش می رفتند و بخشی از مراسم پایکوبی و شادی شب عروسی در این محل انجام می شد.
گاهی عکسی به یادگار می گرفتند و برای همین است که سرپل تجریش تهرانی ها و شمیرانی ها را به یاد لحظه های خوش زندگی می اندازد.
عباس صالحی یکی از معتمدان و اهالی قدیمی تجریش در این باره می گوید: سرپل تجریش هم محل دورهمی تهرانی ها و تجریشی ها بود و هم یکی از چند نقطه خوش آب و هوای شمال تهران. قدیمی ها می گفتند باد خنک توچال که از کوه های شمال تهران می وزید در سه نقطه بیشتر احساس می شد؛ یکی مقابل هتل اوین، دیگری در سه راه نیاوران و از آن ها خنک تر در سرپل تجریش.
منبع: همشهری
منبع: فرادید