راه های جلوگیری از سیاه شدن موز

به گزارش وبلاگ آقای رضایی، جلوگیری از سیاه شدن موز با چند روش ساده امکان پذیر است.

راه های جلوگیری از سیاه شدن موز

موز میوه ای شادی بخش سرشار از پتاسیم است که مصرف روزانه آن خواص زیادی برای بدن دارد. به علاوه کالری بالای موز، آن را به جایگزینی برای یک وعده غذایی نیز تبدیل می نماید. سیاه شدن موز اگرچه در طعم آن تفاوتی ایجاد نمی نماید اما باعث پژمرده به نظر رسیدن این میوه شاداب می گردد. علاوه بر آن موزهای سیاه برای پذیرایی از مهمان مناسب نخواهند بود. با ما در مجله اینترنتی دلتا همراه شوید تا روش هایی برای جلوگیری از سیاه شدن موز در منزل را یاد بگیرید.

علت سیاه شدن موز

سیاهی موز به علت گازی است به نام اتیلن که از ساقه آن ساطع می گردد. این گاز که در حالت عادی باعث رسیده شدن میوه می گردد اگر از مقدار ای بگذرد باعث سیاه شدن آن می گردد. تأثیر این گاز به حدی است که اگر میوه های دیگری در نزدیکی موز باشد باعث رسیدن یا گندگیده شدن آن ها می گردد. برای جلوگیری از سیاه شدن موز به روش هایی احتیاج است که سرعت انتشار این گاز را کمتر کند.

توصیه های مهم

1. جدا کردن موز از سایر میوه ها در جامیوه ای

برای جلوگیری از سیاه شدن موز، بهتر است آن را جدا از باقی میوه ها نگهداری کرد، چراکه همجواری میوه های دیگر با موز می تواند کیفیت موز را تغییر دهد.

2. نشستن موز

برای جلوگیری از سیاه شدن موز اولین و مهم ترین قدم آن است که پیش از مصرف یا سرو، آن را بشویید. با شستن موز فرآیند سیاه شدن روندی شتابزده به خود می گیرد.

3. استفاده از سلفون

اگر ساقه چوبی موز با سلفون پوشانده گردد، نشر اتیلن با سرعت کمتری اتفاق می افتد و در نتیجه موز برای مدت بیشتری رنگ اولیه خود را حفظ می نماید.

4. آویزان نگه داشتن موز

اگر عجله ای در مصرف موز ندارید می توانید موزهایی را که ساقه های آن ها با سلفون پوشانده شده، از جایی آویزان کنید که این روش مانع از سیاه شدن زودهنگام موزها خواهد بود.

5. روزنامه پیچ کردن موز

یکی دیگر از راه های جلوگیری از سیاه شدن موز، پیچیدن دانه دانه موزها در روزنامه است که اگرچه زمان زیادی به خود اختصای می دهد اما روش در دسترسی است که موز را مثل روز اول حفظ می نماید.

6. استفاده از فویل و یا زیپ کیپ

مهم ترین عامل برای جلوگیری از سیاه شدن موز، پوششی است که موز را از پخش بیشتر گاز اتیلن محفوظ می دارد. فویل و زیپ کیپ انتخابی ایده آل برای پوشاندن موز پیش از گذاشتن آن در یخچال است.

پیشنهاد مطالعه: 6 فایده موز سیاه شده که نمی دانید، را بخوانید.منبع: پیام دلتا

به "راه های جلوگیری از سیاه شدن موز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راه های جلوگیری از سیاه شدن موز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید